Holdomat

Zariadenie Caldolux typu holdomat Spidocook s kapacitou rúry pro 3x GN1/1 alebo 6x GN1/2 vhodný pro udržiavanie teploty potravin a nízkoteplotné pečenie. Prístroj...
Holdomat je zariadenie na nízkoteplotné pečenie (zníženie hmotnostných strát) a udržiavanie jedál pri výdaji. Príprava väčšieho množstva pokrmov nie je výhradne o samotnom varení, ale aj o udržiavaní pokrmov v ideálnej teplote a dokonalej konečnej kvalite. Presne na tento účel slúži holdomat. Pri teplote 65 – 75°C dokážete za pomoci holdomatu udržiavať najrôznejšie druhy mäsa po dlhú dobu teplé a pripravené na okamžité servírovanie. Zároveň majú holdomaty v rukáve ešte ďalšie eso – umožňujú pečenie pri nízkej teplote a dlhom čase. Technikou pomalého pečenia získate perfektne prepečené mäso, ktoré je krehké, chuťovo dokonalé a na rozdiel od klasického pečenia stráca minimum zo svojej pôvodnej váhy.